Köpa sumatriptan

kr 751.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp utan recept, Sumatriptan

Av vilken anledning används Sumatriptan?

Sumatriptan tabletter används med eller utan aura, vilket är uppfattningen om syn- och / eller luktstörningar, för att behandla akuta migränattacker som vanligtvis är den första indikationen på att migränhuvudvärk är på väg.

Sumatriptan tabletter är främst avsedda för lindring av migränattacker för att lindra obehag i huvudvärk och andra symtom, inklusive ljusexponering och illamående, men används inte för att förebygga migränhuvudvärk.

Vid endera punkten av en migränattack kan du använda Sumatriptan 50, men det är mer framgångsrikt om det ges så snart som möjligt efter de första symptomen på huvudvärk och / eller aura. För behandling av andra former av huvudvärk är Sumatriptan 50 inte tillförlitligt.

Hur fungerar Sumatriptan?

Sumatriptan-tabletter inkluderar sumatriptan, som ingår i triptangruppen av läkemedel och är en serotoninagonist som efterliknar aktiviteten av serotonin (även känd som 5-hydroxytryptamin eller 5-HT). Serotonin är ett hormon i hjärnan som är inblandat i regleringen av humör, smärta, sexuell aktivitet och sömn, samt blodkärlsförträngning (nApoing). Migrän antas orsakas av en eller flera orsaker till migrän, vilket i sin tur aktiverar närliggande sensoriska nerver för att uppleva obehag, genom utvidgning eller expansion av blodkärl i hjärnan.

I dessa förstorade blodkärl aktiverar Sumatriptan serotoninreceptorer, vilket gör att de kan dra ihop sig igen (vasokonstriktion) och minskar funktionen av trigeminusnerven och därmed lindrar smärta. Det misstänks att dessa handlingar leder till sumatriptans anti-migränaktivitet och lindrar smärtan och andra effekter av en migränattack.

Vad är det som består av Sumatriptan?

Sumatriptan tabletter innehåller den aktiva substansen sumatriptansuccinat, en serotoninagonist som används för att lindra symtom på migrän. De inkluderar också laktosmonohydrat, förgelatinerad stärkelse, mikrokristallin cellulosa, natriumroscarmellos, magnesiumstearat, renat vatten, hypromellos, ytandioxid, renad talk, makrogol 6000, gul järnoxid, röd järnoxid

Vilka biverkningar har Sumatriptan?

Yrsel, sömnighet, sensoriska störningar som stickningar, stickningar eller domningar i huden (parestesi), bristande känslighet för smärta eller beröring (hypestesi), andfåddhet, tung känsla, smärta, känsla av het eller kall, obehag eller täthet, svaghet, trötthet är de vanligaste biverkningarna av att ta Sumatriptan.

Sumatriptan 50 mg 6 tablettformulering

När kan det inte finnas något behov av Sumatriptan?

Om du använder Sumatriptan kan du inte använda det

  • Sumatriptan eller något tryptotan eller något av ingredienserna i Sumatriptan är allergiska mot
  • Du har antingen haft en hjärtattack eller en diagnos av ischemisk hjärtsvikt, koronar vasospasm (Prinzmetal angina), perifer artärsjukdom, stroke eller övergående ischemisk attack (TIA)
  • Har astma eller leversjukdom
  • Läkemedel som stör Sumatriptan används, inklusive: derivat av ergotamin eller ergotamin (inklusive metysergid), hämmare av monoaminoxidas (MAO-hämmare)

Vilka droger hanterar Sumatriptan?

Många läkemedel stör Sumatriptan och bör inte tas när du tar Sumatriptan, eller först efter din läkares diskussion och anvisningar:

  • Ergotderivat, inklusive metysergid (även mot migrän), ska inte tas 24 timmar före eller 6 timmar efter att Sumatriptan-dosen ges.
  • MAO-antidepressiva medel ska inte tas med Sumatriptan inom 14 dagar,
  • SNRI: er; andra antidepressiva serotoninagonister, såsom SSRI.

Hur tar de Sumatriptan?

Vid båda tillfällena av en migränattack bör du ta dina Sumatriptan-tabletter, men det är mer framgångsrikt om det ges så snart som möjligt efter de första symptomen på huvudvärk och / eller aura. Som föreskrivs av din läkare kan du ta en eller två tabletter Sumatriptan och svälja den hela med ett glas vatten, med eller utan frukt.

Du tar inte ytterligare en dos Sumatriptan för samma migrän, men om du får ytterligare en migränattack inom de närmaste 24 timmarna kan du ta en ny dos Sumatriptan för samma migrän, förutsatt att du inte tar mer än 300 mg av 24 -timmar cykel.

Hur lagrar de Sumatriptan?

På en kall, torr plats kan du förvara dina Sumatriptan-tabletter under 30 ° C.

Sumatriptan-beställning (utan recept)

Du kan beställa Sumatriptan från tabellen ovan. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi rekommenderar också att du besöker denna onlineleverantör när du är involverad i ett alternativ migränmedicin. Om du vill, då:

Utan recept, köp Sumatriptan;
Se fler läkemedel / produkter mot migrän;
Läs mer detaljer om migrän.

Besök läkemedelsleverantören online eller tryck på knappen nedan ’Köp nu’
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa sumatriptan”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen