Köpa Terbinafine

kr 0.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Utan recept, köp Terbinafine

Vad är Terbinafine (verkningsmekanismen) och hur fungerar det?

Terbinafin är ett svampdödande läkemedel som administreras genom munnen eller tillsätts till huden. Terbinafin fungerar genom att störa svamparnas förmåga att skapa kemikalier som kallas steroler som är en integrerad del av och håller ihop membranet som omger svampceller. Cellmembranet skadas av detta. Oral terbinafin är effektivare än griseofulvin (Fulvicin; Gris-Peg) och itrakonazol (Sporanox), två andra svampdödande medel som används för att behandla svampinfektioner i naglarna, vid behandling av svampinfektioner i naglarna.

Vad är terbinafindosen?

Tabletter: den normala dosen för behandling av naglar är 250 mg en gång dagligen i 6 veckor och för behandling av tånaglar i 12 veckor. Under flera månader efter behandlingen observeras inte optimala fördelar eftersom det tar tid att utveckla nya friska naglar. Terbinafin kan tas utan mat eller med mat.

Kräm, gel, dimma, lösning: tillsätt en gång (jock klåda, ringorm) eller två gånger om dagen (fotsvamp) i cirka 1 vecka till det eller de drabbade områdena.

Hur används det?

Använd bara huden för detta läkemedel. Rengör och torka området som ska behandlas noggrant. Applicera ett tunt lager mediciner på och runt det infekterade området, vanligtvis enligt beskrivningen på produktförpackningen, en eller två gånger om dagen. Kontakta din läkare eller apotekspersonal om du är osäker på detaljerna. Om området som ska hanteras inkluderar ditt ansikte, tvätta händerna efter användning.

Om inte din läkare har instruerats ska du inte täta, täcka över eller bandage området. Lägg inte medicinen till könsorganen eller till ögonen, näsan eller läpparna. Skölj med mycket vatten om du har drogen på dessa platser. Använd inte detta läkemedel i hårbotten eller naglarna, såvida inte din läkare säger det. Behandlingsdosen och längden beror på vilken typ av infektion som behandlas. Applicera mer regelbundet eller använd mer än sagt. Risken för biverkningar kan öka.

För att få bästa möjliga fördelar, använd detta läkemedel dagligen. För att stödja dig, kom ihåg att använda den varje dag vid samma tid (er). Fortsätt att ta detta läkemedel till slutet av hela terapicykeln, även om symtomen slutar efter några dagar. Att stoppa läkemedlet för snabbt kan leda till att infektionen återkommer. När du har slutfört hela medicinen kommer ditt tillstånd att fortsätta att förbättras. Efter operationen kan det ta flera veckor för infektionen att återhämta sig helt. Tala om för din läkare om ditt tillstånd försämras eller inte förändras på 2 veckor för jock klåda och ringorm och om 4 veckor för fotsvamp.

Vilka mediciner eller kosttillskott associerar Terbinafine med?

Rifampicin minskar blodnivåerna av terbinafin från mun till mun, vilket potentiellt sänker terbinafins styrka. Cimetidin (Tagamet) kan öka terbinafins orala blodnivåer, vilket kan öka biverkningarna av terbinafin. Flukonazol (Diflucan) höjer orala terbinafinblodnivåer med 52-69 procent. Detta skulle sannolikt leda till en ökning av biverkningarna.

250 mg terbinafin

Om jag är gravid eller ammar, tar jag Terbinafine säkert?

Inga adekvata experiment på gravida kvinnor har utförts. Det finns inget behov av att använda terbinafin peroralt under graviditet eftersom behandling av nagelsvamp kan skjutas upp till efter graviditet.

Oral terbinafin ska inte användas för ammande kvinnor, eftersom terbinafin rinner ut i bröstmjölk.

Bieffekter

På användningsplatsen kan smärta, sveda eller repor uppstå. Om något av dessa symtom kvarstår eller förstärks, varna genast läkaren eller apotekspersonalen. Om du har rekommenderats att ta detta läkemedel av en läkare, notera att han eller hon har bestämt att din fördel är större än din chans att få biverkningar. Det finns inga signifikanta biverkningar för de patienter som tar detta läkemedel.

Om du har någon av dessa oväntade men extrema biverkningar, meddela din läkare omedelbart: blåsor / svullnad / dränering på applikationsstället. Det är ovanligt att få en mycket allvarlig allergisk reaktion mot detta läkemedel. Om du upplever något av följande tecken på en allvarlig allergisk reaktion, sök dock omedelbart läkare: hudutslag, klåda / svullnad (särskilt i ansiktet / tungan / halsen), svår yrsel, andningssvårigheter. Det är inte en fullständig sammanställning av biverkningar som kan vara troliga.

Terbinafine-order (över disk)

Du kan beställa Terbinafine med hjälp av tabellen ovan. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi uppmuntrar dig också att få tillgång till denna onlineläkertjänst när du är involverad i en alternativ STD-behandling. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Terbinafine;
Se fler läkemedel för könssjukdomar / produkter;
Läs mer information om STD.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa Terbinafine”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Andra medicinska tjänster

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen