Köpa vaniqa

kr 1,351.00

Se apoteket 

Beskrivning

Av vilken anledning används Vaniqa?

Vaniqa 13,9 procent kräm används vid tillstånd som hirsutism orsakad av överdriven androgenutveckling, och som en normal åldringseffekt efter klimakteriet för att behandla för tidigt hår i pannan, runt läpparna och käken. Vaniqa-kräm hjälper till att minska överdriven eller onormal hårtillväxt, men den är inte hårborttagande, vilket innebär att den inte läker oönskat hår. Vaniqa-kräm kan också användas för att förbättra utseendet på transsexuella mellan man och kvinna genom att minska ansiktshår.

Hur fungerar Vaniqa?

Vaniqa-kräm (en Vaniqa-generik) producerar 13,9 procent eflornitinhydroklorid, vilket hämmar ornitindekarboxylasenzymet som finns i hårsäckarna i huden och främjar hårutvecklingen under hårutvecklingscykelns tillväxtperiod. Vaniqa-kräm hämmar produktionen av proteiner som krävs för hårväxt och blockerar delningen av celler, vilket saktar ner produktionshastigheten för hår, men det dödar inte eller förbjuder håret att växa om. Vaniqa-kräm kan hjälpa till att minimera mängden hår i ansiktet som inte behövs.

Vad är det som innehåller Vaniqa?

Vaniqa-grädde (en Vaniqa-generik) producerar eflornitinhydroklorid (13,9%), vilket hämmar dekarboxylas-ornitinenzymet som krävs för hårutveckling.

Med Vaniqa eliminerar du onödigt ansiktshår

Vaniqa-kräm (en generik av Vaniqa) innehåller 13,9 procent eflornitinhydroklorid, vilket förhindrar hårväxtenzymet ornitindekarboxylas som krävs för hårväxt och minskar överflödigt ansiktshår genom att minska hårväxtens hastighet i hårsäckarna i huden, även om det inte döda håret eller förhindra att det växer igen. Hos personer med hirsutism eller ansiktshårutveckling efter klimakteriet används Vaniqa-kräm för att behandla överflödigt hår och för att minska ansiktshår och öka attraktiviteten hos transsexuella mellan man och kvinna.

Vilka biverkningar har Vaniqa?

Vaniqa-kräm tolereras vanligtvis väl, men vissa milda och övergående hudirritationer har rapporterats, inklusive: repor, torrhet, rodnad, sveda, sveda, stickningar, utslag, follikelinflammation och inkarnerat hår.

När ska du inte använda Vaniqa?

Du kan inte använda Vaniqa om:

  • Du är gravid, tänker bli gravid eller ammar
  • Du är allergisk mot Vaniqa-kräm eller något av ingredienserna i ornitindekarboxylas.

Hur använder de Vaniqa?

Två gånger om dagen, normalt på morgonen och kvällen, med minst åtta timmars mellanrum, kan du använda Vaniqa 13,9 procent kräm. För att se den fulla fördelen med att använda Vaniqa-kräm, kommer det att krävas 4-8 veckors behandling, så att du kan fortsätta med dina befintliga hårborttagningsprocedurer tills dess (vaxning, rakning). Lägg till ett tunt lager Vaniqa-kräm till de infekterade områdena i ansiktet och under hakan och gnugga in det väl.

Innan du tvättar händerna, vänta minst 4 timmar efter att grädden har tillsatts. Du bör lägga smink och solskyddsmedel på toppen tills grädden har absorberats av huden och torkat. Om du undviker att använda Vaniqa-kräm under en längre tid kommer ditt hår att utvecklas i samma takt igen och återgå till samma tillstånd som före din procedur.

Vaniqa broschyrnedladdning

Hur länge kan Vaniqa användas?

Du måste regelbundet använda Vaniqa-kräm två gånger om dagen under en period på 4 till 8 veckor innan en förbättring kan observeras.

Saknas Vaniqa-dosering

Applicera krämen så snart du vet om du saknar en dos Vaniqa-kräm, såvida det inte är dags för nästa dos, i vilket fall du saknar den saknade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar jag Vaniqa?

Vid rumstemperatur under 30 ° C kan du förvara din Vaniqa-kräm och inte frysa den.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa vaniqa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen