Köpa vaniqa

kr 1,351.00

Se apoteket 

Beskrivning

Av vilken anledning anvÀnds Vaniqa?

Vaniqa 13,9 procent krÀm anvÀnds vid tillstÄnd som hirsutism orsakad av överdriven androgenutveckling, och som en normal Äldringseffekt efter klimakteriet för att behandla för tidigt hÄr i pannan, runt lÀpparna och kÀken. Vaniqa-krÀm hjÀlper till att minska överdriven eller onormal hÄrtillvÀxt, men den Àr inte hÄrborttagande, vilket innebÀr att den inte lÀker oönskat hÄr. Vaniqa-krÀm kan ocksÄ anvÀndas för att förbÀttra utseendet pÄ transsexuella mellan man och kvinna genom att minska ansiktshÄr.

Hur fungerar Vaniqa?

Vaniqa-krÀm (en Vaniqa-generik) producerar 13,9 procent eflornitinhydroklorid, vilket hÀmmar ornitindekarboxylasenzymet som finns i hÄrsÀckarna i huden och frÀmjar hÄrutvecklingen under hÄrutvecklingscykelns tillvÀxtperiod. Vaniqa-krÀm hÀmmar produktionen av proteiner som krÀvs för hÄrvÀxt och blockerar delningen av celler, vilket saktar ner produktionshastigheten för hÄr, men det dödar inte eller förbjuder hÄret att vÀxa om. Vaniqa-krÀm kan hjÀlpa till att minimera mÀngden hÄr i ansiktet som inte behövs.

Vad Àr det som innehÄller Vaniqa?

Vaniqa-grÀdde (en Vaniqa-generik) producerar eflornitinhydroklorid (13,9%), vilket hÀmmar dekarboxylas-ornitinenzymet som krÀvs för hÄrutveckling.

Med Vaniqa eliminerar du onödigt ansiktshÄr

Vaniqa-krÀm (en generik av Vaniqa) innehÄller 13,9 procent eflornitinhydroklorid, vilket förhindrar hÄrvÀxtenzymet ornitindekarboxylas som krÀvs för hÄrvÀxt och minskar överflödigt ansiktshÄr genom att minska hÄrvÀxtens hastighet i hÄrsÀckarna i huden, Àven om det inte döda hÄret eller förhindra att det vÀxer igen. Hos personer med hirsutism eller ansiktshÄrutveckling efter klimakteriet anvÀnds Vaniqa-krÀm för att behandla överflödigt hÄr och för att minska ansiktshÄr och öka attraktiviteten hos transsexuella mellan man och kvinna.

Vilka biverkningar har Vaniqa?

Vaniqa-krÀm tolereras vanligtvis vÀl, men vissa milda och övergÄende hudirritationer har rapporterats, inklusive: repor, torrhet, rodnad, sveda, sveda, stickningar, utslag, follikelinflammation och inkarnerat hÄr.

NÀr ska du inte anvÀnda Vaniqa?

Du kan inte anvÀnda Vaniqa om:

  • Du Ă€r gravid, tĂ€nker bli gravid eller ammar
  • Du Ă€r allergisk mot Vaniqa-krĂ€m eller nĂ„got av ingredienserna i ornitindekarboxylas.

Hur anvÀnder de Vaniqa?

TvÄ gÄnger om dagen, normalt pÄ morgonen och kvÀllen, med minst Ätta timmars mellanrum, kan du anvÀnda Vaniqa 13,9 procent krÀm. För att se den fulla fördelen med att anvÀnda Vaniqa-krÀm, kommer det att krÀvas 4-8 veckors behandling, sÄ att du kan fortsÀtta med dina befintliga hÄrborttagningsprocedurer tills dess (vaxning, rakning). LÀgg till ett tunt lager Vaniqa-krÀm till de infekterade omrÄdena i ansiktet och under hakan och gnugga in det vÀl.

Innan du tvÀttar hÀnderna, vÀnta minst 4 timmar efter att grÀdden har tillsatts. Du bör lÀgga smink och solskyddsmedel pÄ toppen tills grÀdden har absorberats av huden och torkat. Om du undviker att anvÀnda Vaniqa-krÀm under en lÀngre tid kommer ditt hÄr att utvecklas i samma takt igen och ÄtergÄ till samma tillstÄnd som före din procedur.

Vaniqa broschyrnedladdning

Hur lÀnge kan Vaniqa anvÀndas?

Du mÄste regelbundet anvÀnda Vaniqa-krÀm tvÄ gÄnger om dagen under en period pÄ 4 till 8 veckor innan en förbÀttring kan observeras.

Saknas Vaniqa-dosering

Applicera krÀmen sÄ snart du vet om du saknar en dos Vaniqa-krÀm, sÄvida det inte Àr dags för nÀsta dos, i vilket fall du saknar den saknade dosen. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar jag Vaniqa?

Vid rumstemperatur under 30 ° C kan du förvara din Vaniqa-krÀm och inte frysa den.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa vaniqa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Andra medicinska tjÀnster

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen