Köpa wartec

kr 711.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp Wartec utan recept

Och vad är Wartec?

Wartec är ett rekommenderat aktuellt botemedel mot könsvårtor orsakade av humant papillomvirus (främst små stötar) (HPV). Det läggs till det drabbade området som en aktuell kräm eller lösning (på eller runt penis eller runt slidan). Den aktiva ingrediensen är ett kraftfullt antiviralt växtextrakt som kallas podofyllotoxin, som attackerar och utreder HPV, vilket inducerar vårtcellernas död, vilket gör att de kan ersättas inom några veckor med ny frisk vävnad.

Hur fungerar Wartec?

Detta läkemedel verkar genom att hålla vårtcellerna från att splittras och spridas när de läggs direkt till könsvårtor, eftersom det innehåller ett läkemedel som kallas podofyllotoxin.

Vilka är fördelarna med Wartec-intag?

Könsvårtor, en del av en grupp av sexuellt överförbara sjukdomar, orsakas av en komplex HPV-stam. De kan orsaka irritation, ångest och repor och kan spridas till andra personer om de lämnas obehandlade.

Att använda Wartec för att avlägsna könsvårtor återställer vardagen och sexlivet till hälsa och normalitet.

Hur kan jag använda Wartec?

Wartec är ett läkemedel med recept. Ta instruktionerna från läkaren och läs bipacksedeln för patientens kunskap som medföljer läkemedelsförpackningen.

Tvätta det infekterade området med tvål och vatten innan du tillsätter grädden eller lösningen och torka sedan ordentligt. Lägg en produkt på fingret och maskera läkemedlet med varje vårta. Tvätta händerna ordentligt efter användning tills de alla är rena.

På grund av möjligheten att drabbas och sprida sjukdomen, oavsett om du har symtom eller behandlas för könsvårtor, kan du inte ha fysiskt samlag med andra.

Wartecs dos

Wartec innehåller, och finns som en kräm eller lösning, den aktiva ingrediensen podophyllotoxin.

Den normala dosen är att ta Wartec två gånger dagligen, under 3 dagar på morgonen och kvällen. Använd sedan inte läkemedlet i 4 dagar, slutför behandlingen. Om du skulle ha vårtor efter den första behandlingen, upprepa operationen igen. Men utan att först kontakta läkaren når du inte en gräns på fyra behandlingar.

Lägg bara till det så snart du vet om du inte avslutar Wartec-proceduren. Men om nästa planerade dosering är för nära, ignorerar du den överhoppade och börjar med nästa. För att kompensera för den saknade får du inte dubbla dosen.

Du bör tvätta området med tvål och vatten om du använder mer Wartec än du borde, eller om du använder det på fel plats. Kontakta läkare eller närmaste akutmottagning så snart som möjligt om någon får i sig något av grädden.

Biverkningar och försiktighetsåtgärder

Du bör fortfarande kontakta läkaren innan du tar Wartec. Om något av följande gäller dig kan du inte ta Wartec:

  • Du är allergisk mot podofyllotoxin eller något av de andra beståndsdelarna i detta läkemedel (överkänsligt).
  • I områden med frakturerad, försvagad eller blödande hud är vårtorna
  • Ett annat läkemedel som innehåller podofyllotoxin används fortfarande.

Ett antal andra överväganden kan också påverka ditt Wartec-recept, så du kan berätta för din läkare om något av följande gäller:

Dina vårtor upptar ett område som är större än 4 centimeter, eftersom en läkare kan behöva använda detta läkemedel.

Aldara kan, som många läkemedel med aktiva ingredienser, påverka andra läkemedel eller kan påverkas av dem. Du kan informera läkaren om alla mediciner du faktiskt tar (receptbelagda eller receptfria). När du är gravid eller ammar rekommenderas det inte att du tar detta läkemedel.

Wartec ska inte användas på insidan av penis, vagina eller ändtarm vid vårtor; det är bara en ytterligare terapeutisk substans. Sikta ofta att inte applicera grädden över vårtorna på god hud och täck inte över den efter applicering med ett plåster eller förband.

Du bör fortfarande observera säker sex med preventivmedel oavsett om du antingen har haft könsvårtor eller nu hanteras. Om du har könssår eller blåsor, så innan du läker, kan du sluta samlag helt.

De mest framträdande biverkningarna av Wartec-användning är
  • Bär ut de övre hudlagren
  • I stället för applikation, frustration
  • Rödhet
  • Klåda
  • Känsla av eld

Informera läkaren omedelbart om du märker en eller flera av dessa biverkningar och de fortsätter eller intensifieras. Om du märker allvarliga biverkningar bör du fortfarande kontakta läkaren omedelbart.

Krämbroschyr gratis

Hur kan jag beställa Wartec online?

Du kan enkelt beställa Wartec online från en läkare. Innan du får ditt recept måste du ha en onlinebokning med en läkare först. Onlinekonsultationen säkerställer att Wartec för ditt medicinska tillstånd är rätt behandling.

Wartec-kommando (över disk)

Tabellen ovan hjälper dig att beställa Wartec. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi uppmuntrar dig också att få tillgång till denna onlineläkertjänst när du är involverad i en alternativ STD-behandling. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Wartec;
Se fler läkemedel / produkter för könssjukdomar;
Läs mer information om STD.

Gå till vårdtjänsten online eller tryck på knappen nedan ’Beställ nu.’

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa wartec”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen