Köpa yasmin

kr 651.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp utan recept Yasmin

Av vilken anledning används Yasmin?

Yasmin är ett kombinerat p-piller med en låg dos som används för att undvika oavsiktliga graviditeter som en viktig form av preventivmedel. En blandning av två lågdoshormoner i ett läkemedel består av Yasmin-p-piller. Varje förpackning med Yasmin innehåller en månatlig leverans av piller, varav det finns 21 hormoninnehållande piller och 7 placebo (icke-hormonella) piller, vilket orsakar abstinensblödning till varje månad.

Du skulle eventuellt märka att dina perioder blir normala när du använder Yasmin som preventivmedel och du kommer också att känna dig lättare och mindre obekväm menstruation och en ökning av premenstruella tecken, såsom uppblåsthet, svullnad eller vätskeretention relaterad viktökning, samt en förbättring i akne och en nedgång i hud- och håroljighet.

Hur fungerar Yasmin?

Yasmin preventivmedel innehåller en blandning av två hormoner, etinylöstradiol (30 mcg), syntetiskt östrogen och drospirenon (3 mg), som fungerar tillsammans för att skydda mot graviditet. Förberedelse för befruktning är beroende av det dynamiska förhållandet mellan de kvinnliga könshormonerna som genereras av äggstockarna – östrogenfrämjande ägglossning och progesteron som förbereder endometrium för embryoimplantation – och andra regulatoriska hormoner som produceras av hypotalamus i hjärnan och hypofysen.

Det kombinerade hormonella preventivmedlet från Yasmin fungerar genom att avbryta normal menstruation, förhindra ägglossningen från att mogna och undertrycka embryot, samt förhindra produktion av livmodern så att ett befruktat ägg inte kan implantera och mogna. En annan preventivfunktion hos Yasmin-piller är att livmoderhalsslemet förblir tätt, vilket skapar en fysisk sköld för spermier, som vanligtvis ändrar konsistensen vid ägglossningen för att bli tunnare.

Drospirenon, Yasmins progestogen-del, är en av de nyaste syntetiska progestogenerna som till skillnad från naturligt progesteron har mycket liten androgen aktivitet och därmed har en positiv inverkan på androgenrelaterade hudförhållanden som akne och hirsutism (oönskat hår).

Vad finns i Yasmin?

P-piller från Yasmin innehåller en blandning av två hormonaktiva ingredienser, etinylöstradiol, syntetiskt östrogen och drospirenon, ett syntetiskt gestagen, som fungerar tillsammans för att skydda mot graviditet. De inkluderar också laktosmonohydrat, majsstärkelse, povidon, magnesiumstearat, hypromellos, makrogol 6000, renad talk, titandioxid, gul järnoxid och förgelatinerad stärkelse.

Om du hoppar över Yasmin-tabletten kan du bli gravid.

När de administreras ordentligt erbjuder Yasmins p-piller framgångsrika preventivmedel och har en misslyckande på cirka 1 procent per år. Om du tappar ett piller kommer förlustnivån att stiga och kan leda till en oavsiktlig graviditet. Se till att du tar Yasmin p-piller ordentligt och kontinuerligt för att förhindra detta.

För preventivmedel, Yasmin

Yasmins p-piller innehåller en blandning av två hormoner som fungerar tillsammans för att ge effektiva preventivmedel, etinylöstradiol, syntetiskt östrogen och drospirenon, ett syntetiskt gestagen. Yasmins preventivpiller fungerar genom att förhindra att ägglossningen mognar och undertrycker embryot, och genom att förhindra bildandet och förtjockningen av endometrium (livmoderns foder) som förberedelse för implantering, så att ett befruktat ägg inte implanterar och expanderar. För att säkerställa framgångsrik preventivmedel måste du ta dina Yasmin p-piller dagligen, med 21 dagars hormonella piller åtföljda av 7 dagar icke-hormonella piller under vilka du kan uppleva menstruationsblödningar som kan vara milda och mindre allvarliga än normalt.

Vilka är Yasmins biverkningar?

De vanligaste biverkningarna inkluderar ömhet i bröstet, bröstsmärtor, magont, illamående, ödem och huvudvärk, utslag och repor, sömnlöshet och depression när du tar p-piller från Yasmin. Biverkningar som är mindre vanliga inkluderar: migrän, vätskeansamling, kroppsviktförändringar, libidoförändringar.

Yasmin broschyr nedladdning

När ska vi inte använda Yasmin?

Du använder inte Yasmin p-piller om

 • Du är resistent mot drospirenon eller etinylöstradiol eller någon av ingredienserna i Yasmin p-piller
 • Du har en familj eller tidigare historia av bröstcancer, endometriecancer eller levercancer.
 • Få förhöjt blodtryck, migrän eller lipidstörningar
 • Du hade antingen djup ventrombos, hjärtsvikt, tromboemboliska tillstånd eller stroke.
 • Diabetes med modifieringar av blodkärlen;
 • Okänd orsak till oregelbunden vaginal blödning
 • Du är gravid eller arbetar med att bli gravid.
 • Du tar andra läkemedel som kan störa Yasmin, såsom fenytoin- och karbamazepin-antikonvulsiva medel, barbiturater, antiinfektionsmedel såsom rifampicin, rifabutin, nevirapin, griseofulvin-svampdödande medel, antibiotika som penicillin, St. John’s Wort-preparat

Vilka är de läkemedel som stör Yasmin?

Eventuella mediciner stör och förbjuder Yasmin p-piller från att fungera framgångsrikt, vilket ökar risken för graviditet. Du kan behöva vidta vissa preventivmedel om du tar något av följande:

 • Fenytoin och karbamazepin antikonvulsiva medel såsom
 • Barbiturates
 • Antiinfektionsmedel såsom rifampicin, rifabutin, griseofulvin, nevirapin,
 • Penicillinliknande antibiotika
 • Johannesört planerar

Vilka är hoten mot Yasmins välbefinnande?

Risken för trombos (blodproppar) kan ökas med p-piller i kombination som Yasmin, som kan få allvarliga återverkningar beroende på var blodproppen bildas. Det finns också en förhöjd risk för bröstcancer.

Hur tar de Yasmin?

Under en fullständig månadsperiod innehåller varje förpackning med Yasmin p-piller 28 piller och måste tas regelbundet för att säkerställa framgångsrik preventivmedel. De första 21 piller innehåller hormon för preventivmedel och de sista 7 piller innehåller placebo som inte innehåller hormoner. Du får vaginal spotting när du tar dessa placebo-läkemedel. När du är klar med en ruta nästa dag, starta en ny. Inom 3-4 timmar utan att ta ett östrogenpiller, oavsett om du har magbesvär som kräkningar eller diarré, är det samma som att hoppa över ett piller och du kan vidta vissa preventivmedel under de kommande 7 dagarna.

Hur lång tid tar det Yasmin?

Under en fullständig månadsperiod innehåller varje förpackning med Yasmin p-piller 28 piller och måste tas regelbundet för att säkerställa framgångsrik preventivmedel. Så länge som din läkare föreslår kan du ta Yasmin p-piller.

Övergiven dos av Yasmin

Använd dessa instruktioner om du tappar en dos Yasmin för att hjälpa dig att veta vad du ska göra:

Den första och tredje veckan (gula hormonpiller)

Ta p-piller så snart du vet och ta nästa vid normal tid om du är mindre än 12 timmar försenad. Även du är täckt av befruktningen.

Ta det sista p-piller så snart du vet och ta nästa p-piller vid din vanliga tid om du är mer än 12 timmar försenad, vilket kan innebära att du tar 2 piller på en dag. Om du vidtar några preventivmedel under de kommande sju dagarna kommer din förebyggande säkerhet att minska och du riskerar att bli gravid.

Dag 4 – Vecka 4 (icke-hormonella vita piller)

Ta som normalt nästa tablett och dumpa den glömda. Du ska inte ha chansen att bli gravid.

Hur lagrar de Yasmin?

Förvara dina Yasmin p-piller i din kalenderpåse innan du behöver dem. Förvara vid rumstemperatur under 25 ° C.

Yasmin Order (över disk)

Du kommer att använda tabellen ovan för att beställa Yasmin. Du hittar också mer information om detta läkemedel online. Vi föreslår också att du besöker denna online-läkare om du är intresserad av alternativ preventivmedel. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Yasmin;
Se mer växtbaserade varor / preventivmedel;
Lär dig allt om kondomer.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa yasmin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen