Köpa yasmin

kr 651.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp utan recept Yasmin

Av vilken anledning anvÀnds Yasmin?

Yasmin Àr ett kombinerat p-piller med en lÄg dos som anvÀnds för att undvika oavsiktliga graviditeter som en viktig form av preventivmedel. En blandning av tvÄ lÄgdoshormoner i ett lÀkemedel bestÄr av Yasmin-p-piller. Varje förpackning med Yasmin innehÄller en mÄnatlig leverans av piller, varav det finns 21 hormoninnehÄllande piller och 7 placebo (icke-hormonella) piller, vilket orsakar abstinensblödning till varje mÄnad.

Du skulle eventuellt mÀrka att dina perioder blir normala nÀr du anvÀnder Yasmin som preventivmedel och du kommer ocksÄ att kÀnna dig lÀttare och mindre obekvÀm menstruation och en ökning av premenstruella tecken, sÄsom uppblÄsthet, svullnad eller vÀtskeretention relaterad viktökning, samt en förbÀttring i akne och en nedgÄng i hud- och hÄroljighet.

Hur fungerar Yasmin?

Yasmin preventivmedel innehĂ„ller en blandning av tvĂ„ hormoner, etinylöstradiol (30 mcg), syntetiskt östrogen och drospirenon (3 mg), som fungerar tillsammans för att skydda mot graviditet. Förberedelse för befruktning Ă€r beroende av det dynamiska förhĂ„llandet mellan de kvinnliga könshormonerna som genereras av Ă€ggstockarna – östrogenfrĂ€mjande Ă€gglossning och progesteron som förbereder endometrium för embryoimplantation – och andra regulatoriska hormoner som produceras av hypotalamus i hjĂ€rnan och hypofysen.

Det kombinerade hormonella preventivmedlet frÄn Yasmin fungerar genom att avbryta normal menstruation, förhindra Àgglossningen frÄn att mogna och undertrycka embryot, samt förhindra produktion av livmodern sÄ att ett befruktat Àgg inte kan implantera och mogna. En annan preventivfunktion hos Yasmin-piller Àr att livmoderhalsslemet förblir tÀtt, vilket skapar en fysisk sköld för spermier, som vanligtvis Àndrar konsistensen vid Àgglossningen för att bli tunnare.

Drospirenon, Yasmins progestogen-del, Àr en av de nyaste syntetiska progestogenerna som till skillnad frÄn naturligt progesteron har mycket liten androgen aktivitet och dÀrmed har en positiv inverkan pÄ androgenrelaterade hudförhÄllanden som akne och hirsutism (oönskat hÄr).

Vad finns i Yasmin?

P-piller frÄn Yasmin innehÄller en blandning av tvÄ hormonaktiva ingredienser, etinylöstradiol, syntetiskt östrogen och drospirenon, ett syntetiskt gestagen, som fungerar tillsammans för att skydda mot graviditet. De inkluderar ocksÄ laktosmonohydrat, majsstÀrkelse, povidon, magnesiumstearat, hypromellos, makrogol 6000, renad talk, titandioxid, gul jÀrnoxid och förgelatinerad stÀrkelse.

Om du hoppar över Yasmin-tabletten kan du bli gravid.

NÀr de administreras ordentligt erbjuder Yasmins p-piller framgÄngsrika preventivmedel och har en misslyckande pÄ cirka 1 procent per Är. Om du tappar ett piller kommer förlustnivÄn att stiga och kan leda till en oavsiktlig graviditet. Se till att du tar Yasmin p-piller ordentligt och kontinuerligt för att förhindra detta.

För preventivmedel, Yasmin

Yasmins p-piller innehÄller en blandning av tvÄ hormoner som fungerar tillsammans för att ge effektiva preventivmedel, etinylöstradiol, syntetiskt östrogen och drospirenon, ett syntetiskt gestagen. Yasmins preventivpiller fungerar genom att förhindra att Àgglossningen mognar och undertrycker embryot, och genom att förhindra bildandet och förtjockningen av endometrium (livmoderns foder) som förberedelse för implantering, sÄ att ett befruktat Àgg inte implanterar och expanderar. För att sÀkerstÀlla framgÄngsrik preventivmedel mÄste du ta dina Yasmin p-piller dagligen, med 21 dagars hormonella piller Ätföljda av 7 dagar icke-hormonella piller under vilka du kan uppleva menstruationsblödningar som kan vara milda och mindre allvarliga Àn normalt.

Vilka Àr Yasmins biverkningar?

De vanligaste biverkningarna inkluderar ömhet i bröstet, bröstsmÀrtor, magont, illamÄende, ödem och huvudvÀrk, utslag och repor, sömnlöshet och depression nÀr du tar p-piller frÄn Yasmin. Biverkningar som Àr mindre vanliga inkluderar: migrÀn, vÀtskeansamling, kroppsviktförÀndringar, libidoförÀndringar.

Yasmin broschyr nedladdning

NÀr ska vi inte anvÀnda Yasmin?

Du anvÀnder inte Yasmin p-piller om

 • Du Ă€r resistent mot drospirenon eller etinylöstradiol eller nĂ„gon av ingredienserna i Yasmin p-piller
 • Du har en familj eller tidigare historia av bröstcancer, endometriecancer eller levercancer.
 • FĂ„ förhöjt blodtryck, migrĂ€n eller lipidstörningar
 • Du hade antingen djup ventrombos, hjĂ€rtsvikt, tromboemboliska tillstĂ„nd eller stroke.
 • Diabetes med modifieringar av blodkĂ€rlen;
 • OkĂ€nd orsak till oregelbunden vaginal blödning
 • Du Ă€r gravid eller arbetar med att bli gravid.
 • Du tar andra lĂ€kemedel som kan störa Yasmin, sĂ„som fenytoin- och karbamazepin-antikonvulsiva medel, barbiturater, antiinfektionsmedel sĂ„som rifampicin, rifabutin, nevirapin, griseofulvin-svampdödande medel, antibiotika som penicillin, St. John’s Wort-preparat

Vilka Àr de lÀkemedel som stör Yasmin?

Eventuella mediciner stör och förbjuder Yasmin p-piller frÄn att fungera framgÄngsrikt, vilket ökar risken för graviditet. Du kan behöva vidta vissa preventivmedel om du tar nÄgot av följande:

 • Fenytoin och karbamazepin antikonvulsiva medel sĂ„som
 • Barbiturates
 • Antiinfektionsmedel sĂ„som rifampicin, rifabutin, griseofulvin, nevirapin,
 • Penicillinliknande antibiotika
 • Johannesört planerar

Vilka Àr hoten mot Yasmins vÀlbefinnande?

Risken för trombos (blodproppar) kan ökas med p-piller i kombination som Yasmin, som kan fÄ allvarliga Äterverkningar beroende pÄ var blodproppen bildas. Det finns ocksÄ en förhöjd risk för bröstcancer.

Hur tar de Yasmin?

Under en fullstÀndig mÄnadsperiod innehÄller varje förpackning med Yasmin p-piller 28 piller och mÄste tas regelbundet för att sÀkerstÀlla framgÄngsrik preventivmedel. De första 21 piller innehÄller hormon för preventivmedel och de sista 7 piller innehÄller placebo som inte innehÄller hormoner. Du fÄr vaginal spotting nÀr du tar dessa placebo-lÀkemedel. NÀr du Àr klar med en ruta nÀsta dag, starta en ny. Inom 3-4 timmar utan att ta ett östrogenpiller, oavsett om du har magbesvÀr som krÀkningar eller diarré, Àr det samma som att hoppa över ett piller och du kan vidta vissa preventivmedel under de kommande 7 dagarna.

Hur lÄng tid tar det Yasmin?

Under en fullstÀndig mÄnadsperiod innehÄller varje förpackning med Yasmin p-piller 28 piller och mÄste tas regelbundet för att sÀkerstÀlla framgÄngsrik preventivmedel. SÄ lÀnge som din lÀkare föreslÄr kan du ta Yasmin p-piller.

Övergiven dos av Yasmin

AnvÀnd dessa instruktioner om du tappar en dos Yasmin för att hjÀlpa dig att veta vad du ska göra:

Den första och tredje veckan (gula hormonpiller)

Ta p-piller sĂ„ snart du vet och ta nĂ€sta vid normal tid om du Ă€r mindre Ă€n 12 timmar försenad. Även du Ă€r tĂ€ckt av befruktningen.

Ta det sista p-piller sÄ snart du vet och ta nÀsta p-piller vid din vanliga tid om du Àr mer Àn 12 timmar försenad, vilket kan innebÀra att du tar 2 piller pÄ en dag. Om du vidtar nÄgra preventivmedel under de kommande sju dagarna kommer din förebyggande sÀkerhet att minska och du riskerar att bli gravid.

Dag 4 – Vecka 4 (icke-hormonella vita piller)

Ta som normalt nÀsta tablett och dumpa den glömda. Du ska inte ha chansen att bli gravid.

Hur lagrar de Yasmin?

Förvara dina Yasmin p-piller i din kalenderpÄse innan du behöver dem. Förvara vid rumstemperatur under 25 ° C.

Yasmin Order (över disk)

Du kommer att anvÀnda tabellen ovan för att bestÀlla Yasmin. Du hittar ocksÄ mer information om detta lÀkemedel online. Vi föreslÄr ocksÄ att du besöker denna online-lÀkare om du Àr intresserad av alternativ preventivmedel. Om du föredrar, dÄ:

Utan recept, köp Yasmin;
Se mer vÀxtbaserade varor / preventivmedel;
LĂ€r dig allt om kondomer.

GĂ„ till vĂ„rdgivaren online eller tryck nedan pĂ„ knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa yasmin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Andra medicinska tjÀnster

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen