Köpa orlistat

kr 1,207.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp utan recept Orlistat

Vilken status har Orlistat?

Om du är överviktig eller överviktig är Orlistat ett läkemedel som kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Orlistat fungerar genom att blockera fettfördelande kemikalier (enzymer) i tarmen. Cirka en tredjedel av det fett du äter blockeras av Orlistat. I din lever konsumeras inte osmält fett och överförs till din avföring.

En kapsel är den vanliga dosen: 120 mg, tre gånger om dagen med varje måltid. Men om det inte finns något fett i kosten eller om du saknar en måltid behöver du inte ta en.

Liraglutide är ett nytt läkemedel som godkändes i januari 2017 för behandling av fetma. Denna terapi, som endast finns i injicerbar form, har haft liten erfarenhet. Det används för närvarande mestadels i specialkliniker för personer vars fetma har bidragit till att andra sjukdomar som diabetes har förvärvats av dem.

När du tar Orlistat rekommenderas det att du sänker fettförbrukningen till 30 procent av ditt totala kaloriintag. Flatulens, fettfläckar på underkläder, förhöjd brådska och lösa avföring är dokumenterade biverkningar av att äta så mycket fett.

Tips för att minska fettkonsumtionen
 • Flytta från smör till en fettsnål mat eller från de dagliga påläggen.
 • Välj magert köttstycke och trimma det synliga fettet. Stoppa skal av kycklingskal och bacon.
 • När du steker, sluta tillsätta fett / olja: stek istället, pochera, baka eller mikrovågsugn.
 • Välj mjölkprodukter med låg fetthalt, som lågmjölk eller kondenserad mjölk, yoghurt med lågt kaloriinnehåll, ostar med låg fetthalt och smörsätt med låg fetthalt.
 • Välj såser med låg fetthalt och mindre än 5 g fett per 100 g sås.

Orlistat, arbetar han?

I genomsnitt har test visat att Orlistat, med en diet och motion för viktminskning, inducerar mer viktminskning än en diet för viktminskning och motion ensam. Med hjälp av Orlistat tappar vissa människor 10 procent eller mer av sin kroppsvikt på sex månader. Det är mindre framgångsrikt för vissa.

En faktor som Orlistat inte lyckas är att du kanske tror att du kommer att slappna av din diet för viktminskning, och Orlistat kan ”göra allt. (knappt en tredjedel) absorberas bara en del av det fett du äter. Men om du inte följer en hälsosam diet för viktminskning och äter mer fett (choklad, kakor, e). ”

När ordineras det för Orlistat?

Orlistat ingår inte i alla personer som vill gå ner i vikt. Det är endast föreskrivet för dem med ett visst kroppsmassindex (BMI). De måste också se till att en läkare ordinerar Orlistat att du har försökt förbättra din diet för att först öka din träningsfrekvens.

Vid ordination av Orlistat förväntas läkare använda följande riktlinjer:

BMI av dig:
 • Du måste vara 30 år eller äldre; eller 30 år eller äldre;
 • Du måste vara 28 år eller äldre och ha ett medicinskt problem som gynnas av att gå ner i vikt (som diabetes eller högt blodtryck).
 • Inom tre månader efter att du börjat Orlistat måste du gå ner i minst 5 procent av din vikt. annars måste vården avbrytas.

Hur lång tid skulle det ta att arbeta för Orlistat?

Det finns inga gränser för hur länge Orlistat kan ges efter att du har tappat 5 procent av din vikt på tre månader. De flesta läkare kan dock regelbundet övervaka läkemedlet för att avgöra om det fortfarande är nödvändigt för dig att fortsätta att ta Orlistat. Läkaren kan råda dig att fortsätta ta Orlistat om du fortsätter att gå ner i vikt efter sex månader. Detta kan vara i upp till 1-2 år eller l

Konservering med låg vikt

Många som har gått ner i vikt med hjälp av Orlistat får tillbaka det efter att ha lämnat behandlingen. Försök att förutse detta. När du har gått ner i vikt, om du antar en balanserad diet, tränar konsekvent (om du kan) och väger dig själv en gång i veckan, är det mer sannolikt att du håller det.

Får jag köpa en Orlistat?

Orlistat finns i Spanien med recept (120 mg) och lågdos Orlistat (60 mg) finns också att köpa på apotek utan recept. Apotekare ordinerar det inte till någon. De är också skyldiga att uppfylla rekommendationer som involverar

 • Ditt BMI måste vara över eller lika med 28.
 • Varje gång du beställer Orlistat bör ditt BMI granskas.
 • Du måste vara 18 år eller äldre.
 • Utan recept kan du inte ta Orlistat längre än sex månader.
 • Om du inte har gått ner i vikt efter att du tagit Orlistat i tre månader fortsätter du inte att ta det.
 • Din apoteksperson kommer också att instruera dig om en diet som är acceptabel – en kalorifattig diet med låg fetthalt.
Orlistat biverkningar

Fettet som passerar genom avföringen orsakar de största biverkningarna. Du kan få feta, illaluktande avföring, behöver gå på toaletten, klibbiga fläckar på underkläderna och extra gas. Om du har en fettsnål diet är dessa biverkningar mindre vanliga. De verkar lugna sig med tiden, kanske för att det påminner dig om att du kan äta en fettsnål diet om de uppstår. Andra biverkningar är sällsynta

Obs! En fullständig lista över biverkningar för personer som tar Orlistat listas inte ovan. För en fullständig lista över potentiella biverkningar och varningar, se bipacksedeln som medföljer receptet.

Orlistat broschyr

Orlistat-beställningen (utan recept)

Orlistat kan köpas från tabellen ovan. Du kan också hitta mer detaljer om detta läkemedel där. Vi föreslår också att du besöker denna online-läkare om du är inblandad i en alternativ viktminskningsbehandling. Sedan, om du vill:

Utan recept, köp Orlistat;
Se ytterligare mediciner / varor för viktminskning;
Läs mer info om bantning.

Gå till vårdgivaren online eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa orlistat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen