Köpa orlistat

kr 1,207.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp utan recept Orlistat

Vilken status har Orlistat?

Om du Àr överviktig eller överviktig Àr Orlistat ett lÀkemedel som kan hjÀlpa dig att gÄ ner i vikt. Orlistat fungerar genom att blockera fettfördelande kemikalier (enzymer) i tarmen. Cirka en tredjedel av det fett du Àter blockeras av Orlistat. I din lever konsumeras inte osmÀlt fett och överförs till din avföring.

En kapsel Àr den vanliga dosen: 120 mg, tre gÄnger om dagen med varje mÄltid. Men om det inte finns nÄgot fett i kosten eller om du saknar en mÄltid behöver du inte ta en.

Liraglutide Àr ett nytt lÀkemedel som godkÀndes i januari 2017 för behandling av fetma. Denna terapi, som endast finns i injicerbar form, har haft liten erfarenhet. Det anvÀnds för nÀrvarande mestadels i specialkliniker för personer vars fetma har bidragit till att andra sjukdomar som diabetes har förvÀrvats av dem.

NÀr du tar Orlistat rekommenderas det att du sÀnker fettförbrukningen till 30 procent av ditt totala kaloriintag. Flatulens, fettflÀckar pÄ underklÀder, förhöjd brÄdska och lösa avföring Àr dokumenterade biverkningar av att Àta sÄ mycket fett.

Tips för att minska fettkonsumtionen
 • Flytta frĂ„n smör till en fettsnĂ„l mat eller frĂ„n de dagliga pĂ„lĂ€ggen.
 • VĂ€lj magert köttstycke och trimma det synliga fettet. Stoppa skal av kycklingskal och bacon.
 • NĂ€r du steker, sluta tillsĂ€tta fett / olja: stek istĂ€llet, pochera, baka eller mikrovĂ„gsugn.
 • VĂ€lj mjölkprodukter med lĂ„g fetthalt, som lĂ„gmjölk eller kondenserad mjölk, yoghurt med lĂ„gt kaloriinnehĂ„ll, ostar med lĂ„g fetthalt och smörsĂ€tt med lĂ„g fetthalt.
 • VĂ€lj sĂ„ser med lĂ„g fetthalt och mindre Ă€n 5 g fett per 100 g sĂ„s.

Orlistat, arbetar han?

I genomsnitt har test visat att Orlistat, med en diet och motion för viktminskning, inducerar mer viktminskning Àn en diet för viktminskning och motion ensam. Med hjÀlp av Orlistat tappar vissa mÀnniskor 10 procent eller mer av sin kroppsvikt pÄ sex mÄnader. Det Àr mindre framgÄngsrikt för vissa.

En faktor som Orlistat inte lyckas Ă€r att du kanske tror att du kommer att slappna av din diet för viktminskning, och Orlistat kan ”göra allt. (knappt en tredjedel) absorberas bara en del av det fett du Ă€ter. Men om du inte följer en hĂ€lsosam diet för viktminskning och Ă€ter mer fett (choklad, kakor, e). ”

NÀr ordineras det för Orlistat?

Orlistat ingÄr inte i alla personer som vill gÄ ner i vikt. Det Àr endast föreskrivet för dem med ett visst kroppsmassindex (BMI). De mÄste ocksÄ se till att en lÀkare ordinerar Orlistat att du har försökt förbÀttra din diet för att först öka din trÀningsfrekvens.

Vid ordination av Orlistat förvÀntas lÀkare anvÀnda följande riktlinjer:

BMI av dig:
 • Du mĂ„ste vara 30 Ă„r eller Ă€ldre; eller 30 Ă„r eller Ă€ldre;
 • Du mĂ„ste vara 28 Ă„r eller Ă€ldre och ha ett medicinskt problem som gynnas av att gĂ„ ner i vikt (som diabetes eller högt blodtryck).
 • Inom tre mĂ„nader efter att du börjat Orlistat mĂ„ste du gĂ„ ner i minst 5 procent av din vikt. annars mĂ„ste vĂ„rden avbrytas.

Hur lÄng tid skulle det ta att arbeta för Orlistat?

Det finns inga grÀnser för hur lÀnge Orlistat kan ges efter att du har tappat 5 procent av din vikt pÄ tre mÄnader. De flesta lÀkare kan dock regelbundet övervaka lÀkemedlet för att avgöra om det fortfarande Àr nödvÀndigt för dig att fortsÀtta att ta Orlistat. LÀkaren kan rÄda dig att fortsÀtta ta Orlistat om du fortsÀtter att gÄ ner i vikt efter sex mÄnader. Detta kan vara i upp till 1-2 Är eller l

Konservering med lÄg vikt

MÄnga som har gÄtt ner i vikt med hjÀlp av Orlistat fÄr tillbaka det efter att ha lÀmnat behandlingen. Försök att förutse detta. NÀr du har gÄtt ner i vikt, om du antar en balanserad diet, trÀnar konsekvent (om du kan) och vÀger dig sjÀlv en gÄng i veckan, Àr det mer sannolikt att du hÄller det.

FÄr jag köpa en Orlistat?

Orlistat finns i Spanien med recept (120 mg) och lÄgdos Orlistat (60 mg) finns ocksÄ att köpa pÄ apotek utan recept. Apotekare ordinerar det inte till nÄgon. De Àr ocksÄ skyldiga att uppfylla rekommendationer som involverar

 • Ditt BMI mĂ„ste vara över eller lika med 28.
 • Varje gĂ„ng du bestĂ€ller Orlistat bör ditt BMI granskas.
 • Du mĂ„ste vara 18 Ă„r eller Ă€ldre.
 • Utan recept kan du inte ta Orlistat lĂ€ngre Ă€n sex mĂ„nader.
 • Om du inte har gĂ„tt ner i vikt efter att du tagit Orlistat i tre mĂ„nader fortsĂ€tter du inte att ta det.
 • Din apoteksperson kommer ocksĂ„ att instruera dig om en diet som Ă€r acceptabel – en kalorifattig diet med lĂ„g fetthalt.
Orlistat biverkningar

Fettet som passerar genom avföringen orsakar de största biverkningarna. Du kan fÄ feta, illaluktande avföring, behöver gÄ pÄ toaletten, klibbiga flÀckar pÄ underklÀderna och extra gas. Om du har en fettsnÄl diet Àr dessa biverkningar mindre vanliga. De verkar lugna sig med tiden, kanske för att det pÄminner dig om att du kan Àta en fettsnÄl diet om de uppstÄr. Andra biverkningar Àr sÀllsynta

Obs! En fullstÀndig lista över biverkningar för personer som tar Orlistat listas inte ovan. För en fullstÀndig lista över potentiella biverkningar och varningar, se bipacksedeln som medföljer receptet.

Orlistat broschyr

Orlistat-bestÀllningen (utan recept)

Orlistat kan köpas frÄn tabellen ovan. Du kan ocksÄ hitta mer detaljer om detta lÀkemedel dÀr. Vi föreslÄr ocksÄ att du besöker denna online-lÀkare om du Àr inblandad i en alternativ viktminskningsbehandling. Sedan, om du vill:

Utan recept, köp Orlistat;
Se ytterligare mediciner / varor för viktminskning;
LĂ€s mer info om bantning.

GĂ„ till vĂ„rdgivaren online eller tryck nedan pĂ„ knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa orlistat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen