Köpa xenical

kr 1,407.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp Xenical utan recept

Av vilken anledning används Xenical?

Xenical 120 mg tabletter används för att stödja personer som är extremt överviktiga att gå ner i vikt, behålla normal kroppsvikt och undvika att återfå vikt genom viktkontroll. Fetma beskrivs som vem som helst med ett BMI på 30 eller mer, vilket kan leda till allvarliga sjukdomar som hjärtsvikt, högt blodtryck, diabetes och blockerade artärer.

Genom att sänka kolesterol, blodtryck och blodsocker som ett långsiktigt botemedel mot viktkontroll, i kombination med en kalorikontrollerad diet med låg fetthalt och en balanserad livsstil och massor av motion, hjälper Xenical 120 mg kapslar att minska risken för fetma-relaterad sjukdomar.

Varför fungerar Xenical?

Kapslarna på Xenical 120 mg innehåller orlistat som förhindrar aktiviteten i det gastrointestinala lipasenzymet, som vanligtvis bryter ner fettet under din kost. Fettet i kosten består övervägande av stora triglycerider som hydrolyseras till mindre fettsyror av GL, som sedan kan absorberas i tunntarmen. Triglycerider kan inte konsumeras, eftersom upp till 30 procent av fettet i din diet rör sig genom ditt system och utsöndras utan att absorberas av effekten av 120 mg Xenical kapslar.

Detta säkerställer att upp till 30 procent mindre fett är tillgängligt för kroppen att använda för näring i kosten, så att du först kan använda dina egna energilagrar för kroppsfett, och det kommer att finnas mindre extra kalorier att lagra som kroppsfett från dina måltider .

Vad innehåller Xenical?

Orlistat, en gastrointestinal lipashämmare som blockerar nedbrytningen och absorptionen av fett i din kost, finns i Xenical 120 mg kapslar. Mikrokristallin cellulosa, natriumstärkelseglykolat, povidon, natriumlaurylsulfat och talk finns också i Xenical 120 mg kapslar. Gelatin, indigokarmin, titandioxid och spår av svart tryckfärg finns i kapselhöljet.

Fetma vård med Xenical

Vid behandling av extrem fetma används Xenical 120 mg kapslar för att reglera vikten, vilket definieras som alla med ett kroppsmassindex (BMI) på 30 eller mer, vilket kan leda till allvarliga sjukdomar som hjärtsjukdomar, högt blodtryck , diabetes och blockerade artärer. Xenical kapslar på 120 mg inkluderar orlistat, en gastrointestinal lipashämmare, som verkar genom att förhindra nedbrytning och absorption av fett så att kroppen inte använder det som energi eller lagrar det som kroppsfett. Du bör kunna gå ner i vikt och upprätthålla viktminskning med Xenical 120 mg tabletter, tillsammans med en kalorikontrollerad diet med låg fetthalt och en hälsosam livsstil med mycket motion för att behandla fetma och minska hälsoriskerna.

Att gå ner i vikt med Xenical

Xenical 120 mg kapslar kan hjälpa dig att gå ner i vikt eftersom de innehåller orlistat, en gastrointestinal lipashämmare, som verkar genom att förhindra nedbrytning och absorption av fett så att din kropp inte kan använda eller behålla den som energi eller som kroppsfett. Du borde kunna gå ner i vikt och upprätthålla viktminskning genom att anta en kalorikontrollerad diet med låg fetthalt och en hälsosam livsstil med mycket motion, vilket också kan minska hälsoriskerna i samband med fetma.

Vad är skillnaden mellan aptitdämpande medel och Xenical?

Istället för att undertrycka din aptit fungerar Xenical 120 mg kapslar genom att rikta matsmältningen och absorptionen av dietfett i blodomloppet. Orlistat, en gastrointestinal lipashämmare som förhindrar nedbrytning och absorption av fett i din mat, innehåller Xenical 120 mg tabletter, vilket gör att upp till 30 procent av fettet i din diet flyter genom ditt system för att elimineras utan att konsumeras. Xenical intas inte i blodet, till skillnad från aptitdämpande medel, men fungerar lokalt genom bindning till mag-tarmlipas i magen.

Vilka biverkningar finns det för Xenical?

Generellt är de vanligaste biverkningarna av att ta Xenical 120 mg kapslar milda och intermittenta och bidrar till påverkan på matsmältningskanalen, inklusive förhöjd flatulens (gas), buksmärtor, omedelbart behov av avföring och oftare behov av avföring, klibbig, fet , lös eller flytande avföring, anal oljig urladdning och rektal smärta eller irritation.

Inom 24-48 timmar efter att du tagit Xenical 120 mg tabletter kommer du att uppleva vissa biverkningar och ju högre fettinnehåll i din kost desto mer sannolikt är det att du får dessa biverkningar. Symtom associerade med hypoglykemi (lågt blodsocker) inkluderar andra mindre frekventa biverkningar som svettning, trötthet, undernäring, yrsel, tremor, huvudvärk, rodnad eller blekhet, domningar, snabb puls.

När är det inte lämpligt att använda Xenical?

Om du gör det använder du inte Xenical,

  • Få kronisk malabsorption eller kolestassyndrom (blockering i gallgången)
  • Du är allergisk mot orlistat eller någon av de andra komponenterna i 120 mg kapslar av Xenical
  • Du tar andra läkemedel som kan störa Xenical, såsom warfarin, ett blodförtunnande medel, amiodaron (för att behandla oregelbunden hjärtslag), akarbos, cyklosporin (för att undvika avstötning av transplantat) (antidiabetisk)
  • Om du tar fettlösliga vitamintillskott som vitamin D eller vitamin E eller betakaroten kan du ta dem minst två timmar efter att du tagit XENICAL eller innan du går och lägger dig.

Xenical broschyr nedladdning

Varför tar de Xenical?

Ta en kapsel Xenical 120 mg med ett glas vatten vid måltiderna, strax före, efter eller upp till en timme efter en måltid, enligt råd från din läkare (vanligtvis 3 gånger om dagen). Din diet bör vara näringsrik, rik på frukt och grönsaker och ha ett genomsnittligt fettinnehåll på 30 procent av dina kalorier. Undvik att konsumera mat med hög fetthalt mellan måltiderna, till exempel kex, kakor eller salta snacks, eftersom Xenical 120 mg piller fungerar för att förhindra att fett införs i kosten medan du inte tar en kapsel och också kan konsumera fettet.

Hur lång tid förväntar du dig att Xenical tar?

Xenical piller på 120 mg är ett långvarigt läkemedel som kan användas så länge som läkaren föreskriver, vilket kan ta många månader. Om du inte har kunnat förlora minst 5% av din kroppsvikt efter 12 veckor, bestämt av den tidpunkt då du börjar ta Xenical 120 mg kapslar, kan din läkare avbryta din medicinering.

Förlust av en dos Xenical

Ta inte Xenical mellan måltiderna, vänta till nästa måltid och ta sedan en kapsel om du tappar en dos Xenical vid en måltid. Du ska inte ta en dubbel dos.

Hur lagrar de Xenical?

Tills du använder dem och förvarar dem under 25 ° C på en kall, torr plats, skyddad från starkt solljus, kan du förvara dina Xenical 120 mg kapslar i deras blisterförpackningar.

Var kan man köpa Xenical

Xenical är en vanlig felstavning av Xenical, ett viktminskningsläkemedel som innehåller orlistat, en gastrointestinal lipashämmare som verkar genom att undertrycka fettnedbrytning och absorption, så att kroppen inte kan använda den för att lagra eller lagra energi som kroppsfett. Du kan beställa Xenical online som en 120 mg kapsel från ditt apotek.

Xenical Order (receptfri)

Ovanstående tabell hjälper dig att beställa Xenical. Du hittar mer kunskap om detta läkemedel där också. Vi föreslår också att du besöker denna onlineleverantör medan du är involverad i ett alternativ viktminskningsmedicin. Om du föredrar, då:

Utan recept, köp Xenical;
Se fler läkemedel / produkter för bantning;
Lär dig mer information om bantning.

Gå till onlineläkertjänsten online, eller tryck nedan på knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa xenical”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen