Köpa saxenda

kr 1,080.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Köp receptfritt Saxenda

Hur ska Saxenda tas?

Din lÀkare kommer att berÀtta hur, nÀr och hur mycket du kan ta Saxenda, precis som alla lÀkemedel. Du bör samarbeta sÄ strikt som möjligt med hans order. Du börjar vanligtvis med att ta en lÀgre dos av lÀkemedlet som en grov referens och sedan stÀndigt höja den till grÀnsen under de första fem veckorna av din kurs.

I allmÀnhet börjar du med att ta 0,6 mg en gÄng dagligen i en vecka och sedan höja med 0,6 mg per vecka innan full dos pÄ 3,0 mg per dag uppnÄs. Den injicerbara pennan kommer med det förfyllda lösningsmedlet och mÀngden du tar med ratten kan justeras snabbt.

Sluta injicera muskler eller vener; vÀlj framsidan av magen, midjan, överarmen eller framsidan av lÄret. Saxenda kan tas med eller utan mat och nÀr som helst pÄ dagen, men varje dag kan du ta det samtidigt.

Det Àr lÀmpligt att förvara Saxenda-pennan i kylen, men aldrig i frysen. NÀr du hÄller under 30 ° C kan det pÄgÄ i en mÄnad, se bara till att du anvÀnder det pÄ lÄdan före utgÄngsdatumet. HÄll pÄ locket nÀr du inte anvÀnder pennan för att förhindra att lösningsmedlet kontamineras av ljus och anvÀnd det inte om vÀtskan i pennan inte Àr transparent och fÀrglös.

Tala med en lÀkare eller apotekspersonal om du Àr osÀker pÄ hur du tar Saxenda eller har nÄgra frÄgor.

Hur hjÀlper Saxenda med viktminskningen?

Saxenda innehÄller den aktiva ingrediensen Liraglutide. Detta material hÀrmar det normala hormonet i kroppen, GLP-1. NÀr vi matar frigörs detta hormon frÄn magen, vilket Àr en normal mekanism som alla vÄra kroppar genomgÄr.

Saxenda lÄter hjÀrnan förstÄ att kroppen Àr full genom att Àta mindre mat (konsumerar mindre kalorier) Àn normalt genom att hÀrma detta hormon. Att anvÀnda Saxenda hjÀlper dig ocksÄ att minska mÀngden du konsumerar och minimera din kroppsvikt som ett resultat.

Vem levererar injektionerna?

Saxenda Àr ett lÀkemedel för sjÀlvinjektion en gÄng om dagen.

Varför anvÀnder de Saxenda?

Bara enligt instruktioner frÄn din lÀkare kan Saxenda anvÀndas. Om du inte Àr för nÀrvarande pÄ en, nÀr du anvÀnder Saxenda, kommer du att bli ombedd att anvÀnda ett diet- och trÀningsprogram. Med tiden kommer dosen att stiga och detta kommer att rekommenderas av lÀkaren. Detta kan föregÄs av följande lista:

  • Vecka 1 – En gĂ„ng om dagen, 0,6 mg
  • 2: a veckan – 1,2 mg en gĂ„ng om dagen
  • Vecka 3 – 1,8 mg en gĂ„ng dagligen
  • Vecka 4 – En gĂ„ng om dagen, 2,4 mg
  • Vecka 5 och uppĂ„t: 3 mg en gĂ„ng dagligen

FortsÀtt att anvÀnda samma dos efter det nÀr du har avslutat medicinen tills du trÀffar vecka 5. Höj inte dosen ytterligare. Saxenda kan anvÀndas nÀr som helst pÄ dygnet, men det kan anvÀndas vid samma tidpunkt varje dag innan den anvÀnds. I midjan, pÄ framsidan av lÄret eller pÄ överarmen Àr de sÀkraste positionerna att injicera. SÀtt dig inte in i en muskel eller ven.

Vem ska anvÀnda Saxenda?

Endast vuxna med ett kroppsmassindex (BMI) pÄ 30 eller mer eller 27 eller mer och ett viktrelaterat medicinskt tillstÄnd, sÄsom högt blodtryck eller typ 2-diabetes, ska ta Saxenda. Saxenda Àr inte ett diabetiskt lÀkemedel.

Hur lagrar jag Saxenda?

Det Àr lÀmpligt att förvara Saxenda-pennor i kylskÄpet. Pennor som anvÀnds i 30 dagar ska kasseras. HÄll inte Saxenda frysande.

Saxenda order (utan recept)

OvanstÄende tabell hjÀlper dig att bestÀlla Saxenda. Du hittar mer kunskap om detta lÀkemedel dÀr ocksÄ. Vi föreslÄr ocksÄ att du besöker denna onlineleverantör medan du Àr involverad i ett alternativ viktminskningsmedicin. Om du föredrar, dÄ:

Utan recept, köp Saxenda;
Se fler lÀkemedel / produkter för bantning;
LĂ€r dig mer information om bantning.

GĂ„ till onlinelĂ€kertjĂ€nsten online, eller tryck nedan pĂ„ knappen ”Köp nu”.

Köp nu
Download PDF

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner Àn.

Bli först med att recensera ”Köpa saxenda”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Köp dina lÀkemedel online

Leverans inom 24 timmar

Klicka hÀr
paiement

Namnet pÄ det riktade lÀkemedlet: .

Det officiella priset för Àr: .

Detta lÀkemedel ingÄr i följande kategori:

Du kan lÀsa hela lÀkemedelsanvÀndningsbroschyren pÄ vÄrt partnerapotek. Du mÄste följa instruktionerna frÄn din lÀkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte Àventyra dig sjÀlv.

Vid allvarliga eller ovÀntade biverkningar av lÀkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din lÀkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan bestÀlla billig i Sverige frÄn ett onlineapotek.

Du kan betala för online i Sverige pÄ ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pÄlitlig tjÀnst i samband med vÄrdpersonal och godkÀnd pÄ europeisk nivÄ.

Se den fullstÀndiga beskrivningen och bruksanvisningen