Köpa saxenda

kr 1,080.00

Se apoteket 

Kategori:

Beskrivning

Vad är det bästa sättet att ta Saxenda?

Din läkare kommer att instruera dig hur, när och hur mycket du ska ta Saxenda i Belgien, precis som alla andra läkemedel. Du bör försöka följa hans eller hennes anvisningar till punkt och pricka. Som en allmän regel kommer du att börja med att ta en lägre mängd av läkemedlet och gradvis öka till den högsta dosen under de första fem veckorna av din behandling.

Börja med 0,6 mg en gång om dagen i en vecka och öka sedan gradvis med 0,6 mg varje vecka tills du når den maximala dosen på 3,0 mg per dag. Injektionspennan är förfylld med lösningen, och med hjälp av ratten kan du snabbt justera dosen.

Istället för att injicera i muskler eller vener kan du prova framsidan av magen, området runt midjan, överarmen eller framsidan av låret. Saxenda kan tas med eller utan måltider, när som helst på dagen, men det är bäst att ta det vid samma tidpunkt varje dag.

Saxenda-pennan ska förvaras i kylskåp, inte i frysen. När den hålls under 30 °C ska den överleva i en månad, men se till att använda den före utgångsdatumet på förpackningen. Håll locket på pennan när den inte används för att undvika att ljuset skadar lösningen, och använd den inte om vätskan i den inte är klar och färglös.

Rådgör med en läkare eller apotekare om du är osäker på hur du ska ta Saxenda eller om du har några frågor.

Vilken roll spelar Saxenda för viktminskning?

Liraglutid är den aktiva ingrediensen i Saxenda. GLP-1, kroppens naturliga hormon, imiteras av detta läkemedel. Efter att vi ätit produceras detta hormon från magen, vilket är en normal process som alla våra kroppar går igenom.

Saxenda hjälper hjärnan att känna igen att kroppen är mätt efter att ha ätit mindre mat (förbrukat färre kalorier) än vad den normalt skulle göra genom att imitera detta hormon. Följaktligen kan användning av Saxenda hjälpa dig att minska den mängd mat du äter och därmed sänka din kroppsvikt.

Vem ansvarar för injektionerna?

Saxenda är ett självinjicerbart läkemedel som används en gång om dagen.

Vilket är det bästa sättet att använda Saxenda?

Saxenda ska endast användas enligt din läkares anvisningar. Du kommer att uppmanas att följa en kost- och motionsplan medan du tar Saxenda om du inte gör det för närvarande. Dosen kommer gradvis att öka och din läkare kommer att ge dig råd om detta. Detta kan inkludera de saker som finns på listan nedan:

  • 0,6 mg en gång dagligen under den första veckan.
  • 1,2 mg en gång dagligen under vecka 2.
  • 3:e veckan: 1,8 mg en gång dagligen
  • 2,4 mg en gång dagligen vecka 4
  • Från och med vecka 5 tar du 3 mg en gång om dagen.

När du har nått vecka 5 fortsätter du att ta samma dos tills du har avslutat din behandling. Det finns ingen anledning att höja dosen ytterligare. Saxenda kan tas när som helst på dagen, men det är bäst om det tas vid samma tidpunkt varje dag. Midjan, framsidan av låret och överarmen är de bästa platserna att injicera. Att injicera i en ven eller i en muskel är ingen bra idé.

Vem kan dra nytta av Saxenda?

Endast personer med ett BMI på 30 eller mer, eller 27 eller mer, och ett viktrelaterat medicinskt problem, såsom högt blodtryck eller typ 2-diabetes, bör använda Saxenda. Saxenda är inte en diabetesbehandling.

Vad är det bästa sättet att förvara Saxenda?

Kylning rekommenderas för Saxenda-pennor. Efter 30 dagar ska använda pennor kasseras. Saxenda ska inte frysas in.

Saxenda finns att köpa (utan recept)

Saxenda kan beställas från tabellen ovan. Det finns också ytterligare information om detta läkemedel tillgänglig där. Vi föreslår också att du kontaktar denna medicinska tjänst online om du letar efter ett alternativt bantningspiller. Som ett resultat, om du vill:

Om du vill köpa Saxenda online utan recept, lära dig mer om bantningspiller och bantningsvaror och lära dig mer om bantning.

Besök läkarens onlinetjänst eller använd alternativet ”Köp nu” nedan för att köpa.

  • Utan recept, köp Saxenda
  • Se fler läkemedel / produkter för bantning
  • Lär dig mer information om bantning.

Download PDF

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Köpa saxenda”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

phenq

Utan recept? Prova ett kosttillskott

Leverans inom 24 timmar

Klicka här
paiement

Namnet på det riktade läkemedlet: .

Det officiella priset för är: .

Detta läkemedel ingår i följande kategori:

Du kan läsa hela läkemedelsanvändningsbroschyren på vårt partnerapotek. Du måste följa instruktionerna från din läkare eller bruksanvisningen noggrant för att inte äventyra dig själv.

Vid allvarliga eller oväntade biverkningar av läkemedlet bör du ringa akutmottagningen eller din läkare.

Du kan köpa utan recept i Sverige från ett onlineapotek. Du kan beställa billig i Sverige från ett onlineapotek. Du kan betala för online i Sverige på ett onlineapotek.

Vi ser till att omdirigera dig till en pålitlig tjänst i samband med vårdpersonal och godkänd på europeisk nivå.

Se den fullständiga beskrivningen och bruksanvisningen